Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Drishyam

05/06/2017 | Flixfilm

Drishyam på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Nishikant Kamat
Skuespillere: Ajay Devgn, Shriya Saran, Tabu
Spilletid: 163 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Den beskedne forretningsmand Vijay bliver mistænkt for mord, da en generalinspektørs søn forsvinder efter at have anklaget Vijays datter for seksuel afpresning.

Drishyam havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drishyam på YouTube.Se Drishyam på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Drishyam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drishyam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drishyam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drishyam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar