Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Drishyam

05/06/2017 | Flixfilm

Se Drishyam på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Nishikant Kamat
Skuespillere: Ajay Devgn, Shriya Saran, Tabu, Rajat Kapoor
Spilletid: 163 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Den beskedne forretningsmand Vijay bliver mistænkt for mord, da en generalinspektørs søn forsvinder efter at have anklaget Vijays datter for seksuel afpresning.


Se Drishyam på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Drishyam havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drishyam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Drishyam:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Drishyam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drishyam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar