Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Drive

01/11/2019 | Flixfilm

Drive på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Tarun Mansukhani
Skuespillere: Sushant Singh Rajput, Jacqueline Fernandez, Vikramjeet Virk
Spilletid: 147 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 3.2

Handling: En berygtet tyv allierer sig med en gaderæser om et stort kup, der involverer et omfattende bedrag af myndighederne, der har deres egne beskidte hemmeligheder.Se Drive på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Drive havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drive på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Drive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar