Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drive Angry

Drive Angry

14/05/2018 | Flixfilm

Se Drive Angry på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Fantasy, Thriller
Instruktør: Patrick Lussier
Skuespillere: Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner, Billy Burke
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: En forbryder flygter fra Helvede for at finde den kult, der dræbte hans datter og bortførte hendes baby. Det er et kapløb med tiden, før gruppen ofrer barnet.


Se Drive Angry på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDrive Angry havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drive Angry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Drive Angry herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Drive Angry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drive Angry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar