Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drive Angry

Drive Angry

14/05/2018 | Flixfilm

Se Drive Angry på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Fantasy, Thriller
Instruktør: Patrick Lussier
Skuespillere: Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner, Billy Burke
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En forbryder flygter fra Helvede for at finde den kult, der dræbte hans datter og bortførte hendes baby. Det er et kapløb med tiden, før gruppen ofrer barnet.

Drive Angry havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Drive Angry på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Drive Angry ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drive Angry stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drive Angry, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drive Angry er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar