Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Drive

02/01/2022 | Flixfilm

Se Drive på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Drama
Instruktion: Nicolas Winding Refn
Skuespillere: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En Hollywood-stuntman og flugtchauffør lokkes ud af sin isolerede tilværelse af en smuk nabo – indtil hendes voldelige mand bliver løsladt fra fængslet.

Drive havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drive på YouTube.Se Drive på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Drive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar