Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Drive

01/07/2016 | Flixfilm

Se Drive på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Nicolas Winding Refn
Skuespillere: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Albert Brooks
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En Hollywood-stuntman og flugtchauffør lokkes ud af sin isolerede tilværelse af en smuk nabo – indtil hendes voldelige mand bliver løsladt fra fængslet.


Se Drive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDrive havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Drive herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Drive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar