Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Driven to Kill

Driven to Kill

15/12/2014 | Flixfilm

Se Driven to Kill på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Jeff King
Skuespillere: Steven Seagal, Mike Dopud, Igor Jijikine, Robert Wisden
Spilletid: 98 min
Land: USA, Canada, Russia
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En krimiforfatter genoplever sin fortid med den russiske mafia, da hans fremmedgjorte datters forlovede viser sig at være søn af hans gamle fjende.


Se Driven to Kill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDriven to Kill havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Driven to Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Driven to Kill herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Driven to Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Driven to Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar