Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Driven to Kill

Driven to Kill

15/12/2014 | Flixfilm

Driven to Kill på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Jeff King
Skuespillere: Steven Seagal, Mike Dopud, Igor Jijikine, Robert Wisden
Spilletid: 98 min
Land: USA, Canada, Russia
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En krimiforfatter genoplever sin fortid med den russiske mafia, da hans fremmedgjorte datters forlovede viser sig at være søn af hans gamle fjende.Se Driven to Kill på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Driven to Kill havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Driven to Kill på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Driven to Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Driven to Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Driven to Kill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Driven to Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar