Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Driven

01/10/2021 | Flixfilm

Se Driven på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktion: Renny Harlin
Skuespillere: Sylvester Stallone, Kip Pardue, Til Schweiger
Spilletid: 116 min
Land: United States, Canada, Australia
Sprog: English, German, Spanish
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Der er fart over feltet, når Joe Tanto, en racerkører, der ender på sidelinjen efter et uheld, slår sig sammen med den nye kører Jimmy Bly for at gøre comeback.

Driven havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Driven på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Driven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Driven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Driven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Driven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar