Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dronning Margrethe laver Netflix-film med Bille August

Dronning Margrethe laver Netflix-film med Bille August

01/09/2021 | Flixfilm

dronning margethe karen blixen

Oscar-vinderen Bille August og Hendes Majestæt Dronningen vil kaste sig over filmatiseringen af ‘Ehrengard’, der var et af Karen Blixens (1885-1962) sidste værker.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

‘Ehrengard’ byder på scenografi designet af Dronning Margrethe, handler om eventyrriget Babenhausen hvor en ung, selvudnævnt kærlighedsekspert, Cazotte, bliver hyret af den intrigante storhertuginde til at hjælpe med at sikre en arving til tronen.

Mens han leder efter en passende fremtidig prinsesse, underviser Cazotte også den generte og indadvendte kronprins i kunsten at forføre og elske. Men deres plan giver bagslag, da en arving bliver undfanget uden for ægteskab, og kongefamilien må søge tilflugt på Rosenbad-slottet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alt imens rivaler internt i kongefamilien kommer på sporet af deres udspekulerede plan, bliver Cazotte selv forelsket i hofdamen Ehrengard og lærer gradvist, at han faktisk slet ikke er nogen kærlighedsekspert.

Om filmen udtaler dronningen, “Jeg er utrolig glad for at være en del af dette projekt. Karen Blixens historier har altid fascineret mig – med deres æstetiske fortællinger, deres fantasi og deres, for mig, billedfremkaldende verdener. Man kan virkelig mærke, at forfatteren ligesom H.C. Andersen havde en fantastisk sans for det visuelle. ”

LÆS OGSÅ:   Zack Snyder teaser 'Twilight of the Gods' med danske stjerner

Instruktør Bille August, som senest har stået bag den biografaktuelle ‘Pagten’ om Karen Blixen, udtaler, “.. at ‘Ehrengard’ bliver vakt til live som en Netflix-film er en storslået mulighed og jeg glæder mig rigtig meget til at introducere denne fascinerende historie om forførelse og begær til et globalt publikum.”

‘Ehrengard’ får premiere globalt på Netflix i 2023.

Foto: Jacob Jørgensen JJ Film
Skriv kommentar