Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drop Dead Diva

Drop Dead Diva

01/01/2015 | Flixfilm

Se Drop Dead Diva på Netflix

Indspilningsår: 2009–2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Brooke Elliott, Margaret Cho, Kate Levering
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Tynde og overfladiske Deb Dobkins lærer noget om empati og intelligens, efter hun bliver genfødt som en overvægtig, men kvik advokat.

Drop Dead Diva havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Drop Dead Diva på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Drop Dead Diva ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drop Dead Diva stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drop Dead Diva, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drop Dead Diva er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.4 kommentarer til Drop Dead Diva

 1. Benjamin - kl. 09:11, 19-05-2014:

  Hej kommer de sidste sæsoner af drop dead diva ikke ind på netflix ??? 😉

 2. Katrine - kl. 22:38, 05-06-2014:

  Hvornår kommer drop dead diva 5 og 6?

 3. Charlotte - kl. 16:55, 12-10-2014:

  Hvornår kommer de sidste 2 sæsoner på Netflix?? 4. Pia bodin - kl. 21:00, 11-01-2016:

  Barca gang med at se Drop dead diva sæson 5 og nu er den væk

  Skriv kommentar