Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Drop It!

12/06/2022 | Flixfilm

Drop It! på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Short
Instruktion: Mia Stegner
Skuespillere: Ana Paula Gonzalez, Audrey McKinney
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: BASE- og ropejumpere viser deres kreativitet og tekniske overlegenhed med alt fra wingsuits til lufttricks i udspring fra svimlende højder.Se Drop It! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Drop It! havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drop It! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Drop It! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drop It! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drop It!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drop It! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar