Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Droppin’ Cash

Droppin’ Cash

28/08/2019 | Flixfilm

Droppin’ Cash på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Sport
Instruktion: Anthony Cupaiuolo
Skuespillere: Mike Adeliuk, Jordan Nield, Alexis Roland
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne Complex-serie følger i hælene på musikere, sportsfolk og influencere i Los Angeles, når de brænder formuer af på luksusgoder.

Droppin’ Cash (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Droppin’ Cash på YouTube.Se Droppin’ Cash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Droppin’ Cash (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Droppin’ Cash (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Droppin’ Cash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Droppin’ Cash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar