Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Droppin’ Cash

Droppin’ Cash

28/08/2019 | Flixfilm

Se Droppin’ Cash på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Sport
Instruktør: Anthony Cupaiuolo
Skuespillere: Mike Adeliuk, Jordan Nield, Alexis Roland, Ben Wynn
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne Complex-serie følger i hælene på musikere, sportsfolk og influencere i Los Angeles, når de brænder formuer af på luksusgoder.

Droppin’ Cash (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 28. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Droppin’ Cash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Droppin’ Cash (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Droppin’ Cash (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Droppin’ Cash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Droppin’ Cash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar