Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drottningen och Jag

Drottningen och Jag

10/07/2022 | Flixfilm

Drottningen och Jag på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktion: Nahid Persson
Skuespillere: Farah Pahlavi, Nahid Persson, Zinat S. Lloyd
Spilletid: 90 min
Land: Sweden, Finland, Germany, Japan
Sprog: English, Swedish, Persian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Nahid Persson Sarvestanis dokumentar om hendes venskab med shahen af Irans kone illustrerer, hvordan to modsætninger kan finde en gylden mellemvej.

Drottningen och Jag havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drottningen och Jag på YouTube.Se Drottningen och Jag på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Drottningen och Jag ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drottningen och Jag stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drottningen och Jag, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drottningen och Jag er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar