Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drug Lord: The Legend of Shorty

Drug Lord: The Legend of Shorty

01/03/2016 | Flixfilm

Se Drug Lord: The Legend of Shorty på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, News
Instruktør: Angus MacQueen
Skuespillere: Federico Louhau
Spilletid: 90 min
Land: UK, USA, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: To dokumentarskabere drager ud for at finde find Joaquín Guzmán Loera, også kaldet "El Chapo", Mexicos mest magtfulde narkobaron.


Se Drug Lord: The Legend of Shorty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDrug Lord: The Legend of Shorty havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drug Lord: The Legend of Shorty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Drug Lord: The Legend of Shorty herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Drug Lord: The Legend of Shorty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drug Lord: The Legend of Shorty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar