Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drug Lord: The Legend of Shorty

Drug Lord: The Legend of Shorty

01/03/2016 | Flixfilm

Drug Lord: The Legend of Shorty på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, News
Instruktion: Angus MacQueen
Skuespillere: Federico Louhau
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom, United States, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: To dokumentarskabere drager ud for at finde find Joaquín Guzmán Loera, også kaldet "El Chapo", Mexicos mest magtfulde narkobaron.

Drug Lord: The Legend of Shorty havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drug Lord: The Legend of Shorty på YouTube.Se Drug Lord: The Legend of Shorty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Drug Lord: The Legend of Shorty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drug Lord: The Legend of Shorty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drug Lord: The Legend of Shorty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drug Lord: The Legend of Shorty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar