Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drug Lords

Drug Lords

10/07/2018 | Flixfilm

Drug Lords på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Quinn Dalton, Jordan Lawson, Razor Rizzotti
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Oplev fortællingerne om historiens mest berygtede narkobaroner, deres skræmmende håndhævere og de mænd og kvinder, der svor at bekæmpe dem.Se Drug Lords på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Drug Lords (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Drug Lords på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Drug Lords (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drug Lords (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Drug Lords, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Drug Lords er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar