Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drug Lords

Drug Lords

10/07/2018 | Flixfilm

Se Drug Lords på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Quinn Dalton, Jordan Lawson, Razor Rocco Rizzotti, Winter Dunn
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Oplev fortællingerne om historiens mest berygtede narkobaroner, deres skræmmende håndhævere og de mænd og kvinder, der svor at bekæmpe dem.


Se Drug Lords på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDrug Lords (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drug Lords (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Drug Lords herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Drug Lords er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drug Lords (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar