Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Drunken Master

21/06/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 1978
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Woo-Ping Yuen
Skuespillere: Jackie Chan, Siu Tin Yuen, Jang Lee Hwang, Dean Shek
Spilletid: 111 min
Land: Hong Kong
Sprog: Mandarin
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: En frustreret far hyrer en sadistisk og fordrukken kung-fu-mester til at banke noget disciplin ind i sin frække teenagesøn.


Se Drunken Master på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Drunken Master havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drunken Master ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Drunken Master herunder:Fra premieredatoen (21. juni, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Drunken Master er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Drunken Master stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Drunken Master

  1. Kasper - kl. 11:00, 22-06-2017:

    det undre mig at i ligger Drunken master fra 78 på netflix.dk uden den engelske dub version, der er kun den kanoniske og tysk dub . havd er grunden til den engelske dub version ikke er med ???? det virker lidt halvhjertet at i ikke får den med

    Skriv kommentar