Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Drunken Master

Drunken Master

21/06/2017 | 1 kommentar

Se Drunken Master på Netflix

Indspilningsår: 1978
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Woo-Ping Yuen
Skuespillere: Jackie Chan, Siu Tin Yuen, Jung-Lee Hwang, Dean Shek
Spilletid: 111 min
Land: Hong Kong
Sprog: Mandarin, Cantonese
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: En frustreret far hyrer en sadistisk og fordrukken kung-fu-mester til at banke noget disciplin ind i sin frække teenagesøn.


Se Drunken Master på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Drunken Master havde premiere på Netflix Danmark den 21. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Drunken Master ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Drunken Master herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Drunken Master er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Drunken Master stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Drunken Master

  1. Kasper - kl. 11:00, 22-06-2017:

    det undre mig at i ligger Drunken master fra 78 på netflix.dk uden den engelske dub version, der er kun den kanoniske og tysk dub . havd er grunden til den engelske dub version ikke er med ???? det virker lidt halvhjertet at i ikke får den med

    Skriv kommentar