Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dry Martina

Dry Martina

10/05/2019 | Flixfilm

Se Dry Martina på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Che Sandoval
Skuespillere: Antonella Costa, Patricio Contreras, Geraldine Neary, Pedro Campos
Spilletid: 95 min
Land: Chile, Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Et mærkeligt møde med en fan og et stævnemøde med dennes tidligere kæreste sender en seksuelt eventyrlysten sanger på eskapader i Chile.

Dry Martina havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dry Martina på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dry Martina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dry Martina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dry Martina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dry Martina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar