Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dry Rot

01/05/2023 | Flixfilm

Dry Rot på Netflix

Produktionsår: 1956
Genre: Comedy
Instruktion: Maurice Elvey
Skuespillere: Ronald Shiner, Brian Rix, Sidney James
Spilletid: 87 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Tre bookmakere laver en tåbelig plan om at kidnappe en væddeløbshest og en superjockey for at bytte dem ud med et par lookalikes, så de kan tjene nogle hurtige penge.Se Dry Rot på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dry Rot havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dry Rot på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dry Rot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dry Rot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dry Rot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dry Rot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar