Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Du bist nicht allein

Du bist nicht allein

18/09/2022 | Flixfilm

Du bist nicht allein på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Bernd Böhlich
Skuespillere: Katharina Thalbach, Axel Prahl, Ekaterina Medvedeva
Spilletid: 94 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Fem desillusionerede berlinere, bl.a. en fysiker og en eks-skuespiller længes efter en ny chance og er på jagt efter en gnist, der får dem til at føle sig levende igen.

Du bist nicht allein havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Du bist nicht allein på YouTube.Se Du bist nicht allein på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Du bist nicht allein ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Du bist nicht allein stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Du bist nicht allein, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Du bist nicht allein er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar