Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Du forsvinder

Du forsvinder

20/12/2019 | Flixfilm

Du forsvinder på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En skolelærers ægteskab begynder at falde fra hinanden, da hendes mands opførsel ændrer sig, og en diagnose udvisker linjerne mellem hjerneskade og fri vilje.

Du forsvinder havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Du forsvinder på YouTube.Se Du forsvinder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Du forsvinder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Du forsvinder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Du forsvinder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Du forsvinder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar