Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Du forsvinder

Du forsvinder

20/12/2019 | Flixfilm

Se Du forsvinder på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En skolelærers ægteskab begynder at falde fra hinanden, da hendes mands opførsel ændrer sig, og en diagnose udvisker linjerne mellem hjerneskade og fri vilje.


Se Du forsvinder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Du forsvinder havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Du forsvinder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Du forsvinder:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Du forsvinder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Du forsvinder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar