Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Du må godt dele din Netflix-konto – Hvis du betaler!

Du må godt dele din Netflix-konto – Hvis du betaler!

17/03/2022 | Flixfilm

netflix deling abonnement

Der er vist ingen tvivl om, at streamingtjenesten Netflix ville have mange flere medlemmer hvis alle betalte for deres eget abonnement.

Det har gennem flere år været en torn i øjet på Netflix og investorerne, at mange deler deres konto med venner og familie, som således får fri adgang til de tusindvis af film og serier på tjenesten.

Jo flere der betaler, jo flere penge har Netflix til at producere nyt indhold for og jo flere penge tjener streamingtjenesten – noget som giver investorerne julelys i øjenene.

Det er svært at komme konto-deling til livs, men nu afprøver Netflix et tiltag, som vil legalisere deling, samt give lidt ekstra kroner i kassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man må godt dele en konto indenfor husstanden, men det er når man deler sin konto og kodeord med andre at problemerne opstår.

Tiltaget, som netop nu testes i Mellem- og Sydamerika, nærmere betegnet i Costa Rica, Peru og Chile, betyder at man for beløb lige under tre dollar, eller lige under 20 kroner kan tilføje ekstra brugere til ens eksisternede konto.

LÆS OGSÅ:   Netflix teaser 'The Witcher: Sirens of the Deep'

Disse brugere kan således mod den mindre betaling frit bruge en andens Netflix-konto – også selvom de ikke bor på samme adresse.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

De ekstra brugere kan også nemt kunne overføre deres liste og streaming-historik hvis de en dag selv skulle få lyst til at få deres helt egen Netflix-konto.

Selvom den nye tilføjelse netop nu testes hos nogle udvalgte Netflix-brugere i Amerika, så er det ikke sikkert at resten af medlemmerne får adgang til det. Netflix tester nemlig hele tiden nye funktioner og en stor del af disse bliver aldrig tilgængelige for den brede offentlighed, men hvis tiltaget får flere til at betale for Netflix, så går der nok ikke længe inden at det dukker op i Danmark.
Skriv kommentar