Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Du skal (sandsynligvis) ikke opdatere dine oplysninger på Netflix!

Du skal (sandsynligvis) ikke opdatere dine oplysninger på Netflix!

14/05/2020 | Flixfilm

netflix logoMens medlemmerne på nuværende tidspunkt strømmer til Netflix for at forsøde tilværelsen derhjemme under coronakrisen med film og serier, så har det også sat skruppelløse kriminelle på overarbejde.

For jo flere der benytter Netflix jo større mulighed er der for at snyde uopmærksomme mennesker, og derfor oplever mange i øjeblikket en overflod af spam-mails, der ser ud til at have Netflix som afsender, men som naturligvis intet har med meddelelserne at gøre.

Den mest almindelige spam-mail er den som fortæller, at streamingtjenesten har problemer med din konto og beder dig om oplysninger om dit brugernavn, din adgangskode eller opdatere din betalingsmåde. Hvis du modtager en lignende mail kommer den sandsynligvis ikke fra Netflix.

Netflix vil aldrig bede dig om personlige oplysninger via e-mail. Dette inkluderer kreditkortnummer, bankkontooplysninger og Netflix-adgangskode.

Nedenfor kan du se et eksempel på en spam-mail, der ser ud til at komme fra Netflix.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten vil endvidere aldrig anmode om betalinger via en tredjepartsleverandør eller et tredjepartswebsted.

Hvis du modtager en mistænkelig e-mail skal du ikke klikke på nogen af linkene eller åbne nogen af de vedhæftede filer.

Er du alligevel kommet til at klikke skal du hurtigst muligt skift din adgangskode til Netflix til en ny, stærk og unik kode og kontakt din bank, hvis du er indtastet betalingsoplysninger, da de kan være blevet kompromitteret.

Kontakt i sidste ende Netflix, hvis du tror, at nogen har overtaget din konto, så de kan hjælpe dig med at komme i gang med at se dine yndlingsserier igen.

netflix spam
Skriv kommentar