Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dubai Bling

Dubai Bling

27/10/2022 | Flixfilm

Dubai Bling på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United Arab Emirates
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 3.5

Handling: Træd ud af privatflyet og ind i en højtflyvende omgangskreds i Dubai, hvor overdådige fester, betagende skylines og fantastisk mode er normen.

Dubai Bling (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dubai Bling på YouTube.Se Dubai Bling på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dubai Bling (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dubai Bling (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dubai Bling, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dubai Bling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar