Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Duchesse de Langeais

Duchesse de Langeais

07/01/2022 | Flixfilm

Duchesse de Langeais på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Drama
Instruktion: Jean-Daniel Verhaeghe
Skuespillere: Laure Duthilleul, Robin Renucci, Edwige Feuillère
Spilletid: 79 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Den charmerende hertuginde af Langeais bliver forelsket i General de Montriveau og kaster sig ud i et forhold, der vender op og ned på hendes liv.

Duchesse de Langeais havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Duchesse de Langeais på YouTube.Se Duchesse de Langeais på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Duchesse de Langeais ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Duchesse de Langeais stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Duchesse de Langeais, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Duchesse de Langeais er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar