Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Duck Butter

Duck Butter

01/07/2018 | Flixfilm

Se Duck Butter på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Miguel Arteta
Skuespillere: Alia Shawkat, Drew Langer, Marc Maron, Mark Duplass
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, Catalan, Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Handling: To unge kvinder påbegynder et 24-timers eksperiment om intimitet, men deres romantik slukkes, som tiden går.

Duck Butter havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Duck Butter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Duck Butter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Duck Butter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Duck Butter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Duck Butter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar