Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Duck Duck Goose

Duck Duck Goose

20/07/2018 | Flixfilm

Duck Duck Goose på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Christopher Jenkins
Skuespillere: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim
Spilletid: 91 min
Land: China, United States, United Kingdom
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da hans floks årlige træk nærmer sig, bliver en ubekymret gase nødt til at blive på jorden pga. en skade, så han tager et par fortabte ællinger under sine vinger.

Duck Duck Goose (Gåsen på måsen) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Duck Duck Goose på YouTube.Se Duck Duck Goose på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Duck Duck Goose (Gåsen på måsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Duck Duck Goose stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Duck Duck Goose, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Duck Duck Goose (Gåsen på måsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar