Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Duck Duck Goose

Duck Duck Goose

20/07/2018 | Flixfilm

Se Duck Duck Goose på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Christopher Jenkins
Skuespillere: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim, Greg Proops
Spilletid: 91 min
Land: China, USA, UK, Thailand, India
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Da hans floks årlige træk nærmer sig, bliver en ubekymret gase nødt til at blive på jorden pga. en skade, så han tager et par fortabte ællinger under sine vinger.


Se Duck Duck Goose på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDuck Duck Goose (Gåsen på måsen) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Duck Duck Goose (Gåsen på måsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Duck Duck Goose herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Duck Duck Goose (Gåsen på måsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Duck Duck Goose stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar