Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Duck Duck Goose

Duck Duck Goose

20/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Duck Duck Goose på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Christopher Jenkins
Skuespillere: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim, Greg Proops
Spilletid: 91 min
Land: China, USA, UK
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Da hans floks årlige træk nærmer sig, bliver en ubekymret gase nødt til at blive på jorden pga. en skade, så han tager et par fortabte ællinger under sine vinger.


Se Duck Duck Goose på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Duck Duck Goose (Gåsen på måsen) havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Duck Duck Goose (Gåsen på måsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Duck Duck Goose herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Duck Duck Goose (Gåsen på måsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Duck Duck Goose stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar