Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp

DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp

20/11/2018 | Flixfilm

Se DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Bob Hathcock
Skuespillere: Alan Young, Christopher Lloyd, Terence McGovern
Spilletid: 74 min
Land: France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Joakim von And rejser til Egypten sammen med sine nevøer Rip, Rap og Rup for at finde Collie Baba og hans 40 røvere.

DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp (Rip, Rap og Rup på eventyr - Jagten på den forsvundne lampe) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp på YouTube.Se DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp (Rip, Rap og Rup på eventyr - Jagten på den forsvundne lampe) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp (Rip, Rap og Rup på eventyr - Jagten på den forsvundne lampe) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar