Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dudley Do-Right

Dudley Do-Right

01/09/2020 | Flixfilm

Se Dudley Do-Right på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktør: Hugh Wilson
Skuespillere: Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker, Alfred Molina, Eric Idle
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Beskrivelse: Da den skurkagtige Snidely Whiplash udtænker en plan for at overtage Semi-Happy Valley, er det op til den muntre betjent Dudley Do-Right at stoppe ham.


Se Dudley Do-Right på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dudley Do-Right havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dudley Do-Right ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dudley Do-Right:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dudley Do-Right er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dudley Do-Right stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar