Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Due Date

01/03/2020 | Flixfilm

Due Date på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Todd Phillips
Skuespillere: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Få dage før hans gravide kone skal føde, får Peter flyveforbud og må i stedet køre tværs over landet med en drivert.

Due Date havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Due Date på YouTube.Se Due Date på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Due Date ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Due Date stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Due Date, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Due Date er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar