Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Due Date

01/03/2020 | Flixfilm

Se Due Date på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Få dage før hans gravide kone skal føde, får Peter flyveforbud og må i stedet køre tværs over landet med en drivert.


Se Due Date på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDue Date havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Due Date ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Due Date herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Due Date er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Due Date stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar