Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Duenos del Paraiso

Duenos del Paraiso

08/10/2019 | Flixfilm

Se Duenos del Paraiso på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate del Castillo, Jorge Zabaleta, José María Torre, Tony Dalton
Spilletid: N/A
Land: USA, Chile
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Da Anastasia Cardonas mand og narkobaron bliver myrdet, arver hun et kokainimperium og et liv med rigdom, magt, vold og bedrag.


Se Duenos del Paraiso på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDuenos del Paraiso (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Duenos del Paraiso (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Duenos del Paraiso herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Duenos del Paraiso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Duenos del Paraiso (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar