Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Duenos del Paraiso

Duenos del Paraiso

08/10/2019 | Flixfilm

Duenos del Paraiso på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kate del Castillo, Wayne LeGette, Jorge Zabaleta
Spilletid: N/A
Land: United States, Chile
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da Anastasia Cardonas mand og narkobaron bliver myrdet, arver hun et kokainimperium og et liv med rigdom, magt, vold og bedrag.

Duenos del Paraiso (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Duenos del Paraiso på YouTube.Se Duenos del Paraiso på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Duenos del Paraiso (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Duenos del Paraiso (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Duenos del Paraiso, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Duenos del Paraiso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar