Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Duften af blod

Duften af blod

15/04/2023 | Flixfilm

Duften af blod på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Forholdet mellem et gift par — som foretrækker at leve adskilt og se andre mennesker — svækkes, da den ene ægtefælle falder for en farlig mand.Se Duften af blod på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Duften af blod havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Duften af blod på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Duften af blod ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Duften af blod stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Duften af blod, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Duften af blod er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar