Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dügün Dernek 2: Sünnet

Dügün Dernek 2: Sünnet

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Dügün Dernek 2: Sünnet på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ismail og hans gamle venner kommer i problemer, da hans barnebarns omskæring udvikler sig til en større, sladderfremkaldende begivenhed.


Se Dügün Dernek 2: Sünnet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dügün Dernek 2: Sünnet havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dügün Dernek 2: Sünnet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dügün Dernek 2: Sünnet herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dügün Dernek 2: Sünnet er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dügün Dernek 2: Sünnet stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar