Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dugun Dernek

Dugun Dernek

15/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Dugun Dernek på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Selçuk Aydemir, Birkan Pusa(co-director)
Skuespillere: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Seher Devrim Yakut
Spilletid: 106 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish, Latvian
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: På den første dag i ramadanen tager Ismail med sine venner på en tur til en moské og møder sin søn, der, til Ismails ærgrelse, planlægger et forhastet bryllup.


Se Dugun Dernek på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dugun Dernek havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dugun Dernek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dugun Dernek herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dugun Dernek er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dugun Dernek stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar