Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dugun Dernek

Dugun Dernek

15/03/2017 | Flixfilm

Se Dugun Dernek på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Russia
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: På den første dag i ramadanen tager Ismail med sine venner på en tur til en moské og møder sin søn, der, til Ismails ærgrelse, planlægger et forhastet bryllup.


Se Dugun Dernek på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDugun Dernek havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dugun Dernek ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dugun Dernek herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dugun Dernek er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dugun Dernek stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar