Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Duisburg – Linea di Sangue

Duisburg – Linea di Sangue

12/05/2021 | Flixfilm

Duisburg – Linea di Sangue på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Enzo Monteleone
Skuespillere: Daniele Liotti, Benjamin Sadler, Vincenzo Ferrera
Spilletid: 100 min
Land: Italy
Sprog: Italian, German, English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Efter en brutal massakre i Duisburg, udført af mafiaen, samarbejder to kriminalbetjente – en italiensk og en tysk – om efterforskningen. Baseret på virkelige hændelser.Se Duisburg – Linea di Sangue på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Duisburg – Linea di Sangue havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Duisburg – Linea di Sangue på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Duisburg – Linea di Sangue ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Duisburg – Linea di Sangue stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Duisburg – Linea di Sangue, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Duisburg – Linea di Sangue er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar