Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dukhtar

01/09/2016 | Flixfilm

Dukhtar på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Afia Nathaniel
Skuespillere: Samiya Mumtaz, Mohib Mirza, Saleha Aref
Spilletid: 2 min
Land: Pakistan, Norway, United States, India
Sprog: Urdu, Pashtu
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En ung mor påbegynder en desperat jagt på frihed, da hun kidnapper sin 10-årige datter for at redde hende fra et stammeægteskab.

Dukhtar havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dukhtar på YouTube.Se Dukhtar på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dukhtar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dukhtar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dukhtar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dukhtar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar