Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dukhtar

01/09/2016 | Flixfilm

Se Dukhtar på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Afia Nathaniel
Skuespillere: Samiya Mumtaz, Mohib Mirza, Saleha Aref, Asif Khan
Spilletid: 93 min
Land: Pakistan, Norway, USA
Sprog: Urdu, Pushto
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En ung mor påbegynder en desperat jagt på frihed, da hun kidnapper sin 10-årige datter for at redde hende fra et stammeægteskab.


Se Dukhtar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDukhtar havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dukhtar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dukhtar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dukhtar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dukhtar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar