Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dumb and Dumber

Dumb and Dumber

01/03/2017 | Flixfilm

Se Dumb and Dumber på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy
Instruktør: Peter Farrelly, Bobby Farrelly
Skuespillere: Jim Carrey, Jeff Daniels, Lauren Holly, Mike Starr
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English, Swedish, German
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Et par vanvittigt tåbelige venner tager på en skør tur tværs over USA for at aflevere en mappe med kontanter til dens rette ejer.


Se Dumb and Dumber på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dumb and Dumber (Dum og Dummere) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dumb and Dumber (Dum og Dummere) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dumb and Dumber:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dumb and Dumber (Dum og Dummere) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dumb and Dumber stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar