Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd

Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd

01/08/2016 | Flixfilm

Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy
Instruktion: Troy Miller
Skuespillere: Derek Richardson, Eric Christian Olsen, Eugene Levy
Spilletid: 43S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Handling: Denne skøre forløber for filmhittet fra 1994 går tilbage til de tumpede hovedpersoners dage som klassekammerater på en high school i Rhode Island.

Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd på YouTube.Se Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar