Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dumplin’

Dumplin’

01/02/2022 | Flixfilm

Dumplin’ på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Anne Fletcher
Skuespillere: Danielle Macdonald, Jennifer Aniston, Odeya Rush
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Willowdean Dickson er en teenager i Texas, som har noget, hun gerne vil bevise. Hun bestemmer sig for at stille op i sin mors skønhedskonkurrence.Se Dumplin’ på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dumplin’ havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dumplin’ på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dumplin’ ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dumplin’ stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dumplin’, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dumplin’ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar