Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dune

01/05/2021 | Flixfilm

Dune på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Denis Villeneuve
Skuespillere: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya
Spilletid: 155 min
Land: Canada, United States
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I år 10191 er verden i krig om kontrollen med ørkenplaneten Dune i denne bearbejdelse af Frank Herberts roman fra instruktør David Lynch.Se Dune på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Dune havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dune på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Dune ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dune stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dune, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dune er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar