Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Duniya

09/04/2020 | Flixfilm

Se Duniya på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama
Instruktør: Soori, Soori
Skuespillere: Duniya Vijay, Rashmi, Rangayana Raghu, Kishore Kumar G.
Spilletid: 140 min
Land: India
Sprog: Kannada
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En advokat forsvarer sin kærestes bror, der også er hans barndomsven, i en mordsag uden at være klar over sin egne dybe forbindelse til den advokat, han er oppe imod.

Duniya havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Duniya på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Duniya ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Duniya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Duniya, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Duniya er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar