Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dunkirk

14/06/2018 | Flixfilm

Se Dunkirk på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: Christopher Nolan
Skuespillere: Fionn Whitehead, Barry Keoghan, Mark Rylance
Spilletid: 106 min
Land: United Kingdom, Netherlands, France, United States
Sprog: English, French, German
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I maj 1940 kæmper soldater og civile med at evakuere Europas sidste håb, den britiske hær og deres allierede, fra Dunkirk både til lands, til vands og i luften.

Dunkirk havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dunkirk på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dunkirk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dunkirk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dunkirk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dunkirk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Dunkirk

  1. Kim - kl. 19:46, 14-06-2018:

    Hvis jeg ikke havde Flixfilm så havde jeg sgu ikke opdaget Dunkirk.

    Hvorfor kan Netflix ikke bare have en sidst tilføjet efter dato og ikke alt muligt andet jeg ikke kan bruge til en skid?

    Det er sgu ikke første gang jeg er ved at gå glip af en film/serie pga. deres mærkelige ideer.

    Skriv kommentar