Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Duplicate

Duplicate

09/04/2020 | Flixfilm

Se Duplicate på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Mahesh Bhatt
Skuespillere: Shah Rukh Khan, Juhi Chawla, Sonali Bendre, Kajol
Spilletid: 164 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Der er både underholdende forvekslinger og dødbringende møder, når en straffefange forsøger at undslippe myndighederne ved at påtage sig sin dobbeltgængers identitet.

Duplicate havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Duplicate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Duplicate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Duplicate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Duplicate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Duplicate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar