Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Durante la Tormenta

Durante la Tormenta

22/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Durante la Tormenta på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En forskydning i tid og rum gør det muligt for Vera at redde en drengs liv 25 år tidligere. Men det betyder, at hun mister sin datter, som hun kæmper for at få igen.


Se Durante la Tormenta på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Durante la Tormenta (Fatamorgana) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Durante la Tormenta (Fatamorgana) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Durante la Tormenta herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Durante la Tormenta (Fatamorgana) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Durante la Tormenta stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar