Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Durante la Tormenta

Durante la Tormenta

22/03/2019 | Flixfilm

Se Durante la Tormenta på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En forskydning i tid og rum gør det muligt for Vera at redde en drengs liv 25 år tidligere. Men det betyder, at hun mister sin datter, som hun kæmper for at få igen.


Se Durante la Tormenta på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDurante la Tormenta (Fatamorgana) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Durante la Tormenta (Fatamorgana) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Durante la Tormenta herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Durante la Tormenta (Fatamorgana) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Durante la Tormenta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar