Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dutch

08/04/2015 | Flixfilm

Se Dutch på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Peter Faiman
Skuespillere: Ed O'Neill, Ethan Embry, JoBeth Williams, Christopher McDonald
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Dutch er en arbejderklassefyr, som tilbyder at tage sin kærestes søn hjem fra kostskole. Han ved ikke, at knægten er en forkælet snothvalp.


Se Dutch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkDutch havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dutch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dutch herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dutch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dutch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar