Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dutch

08/04/2015 | Flixfilm

Se Dutch på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Peter Faiman
Skuespillere: Ed O'Neill, Ethan Embry, JoBeth Williams
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Dutch er en arbejderklassefyr, som tilbyder at tage sin kærestes søn hjem fra kostskole. Han ved ikke, at knægten er en forkælet snothvalp.

Dutch havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dutch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dutch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dutch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dutch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dutch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar