Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Dwayne Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot i ny action-thriller fra Netflix

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot i ny action-thriller fra Netflix

09/07/2019 | Flixfilm

red notice netflix filmStreamingtjenensten Netflix har sat klørerne i en ny $130 millioner dyr action-thriller fra instruktør og manuskriptforfatter Rawson Marshall Thurber (‘Skyscraper’, ‘Central Intelligence’).

Filmen, der har navnet ‘Red Notice’ har Dwayne Johnson (‘Skyscraper’, ‘Jumanji: The Next Level’), Gal Gadot (‘Wonder Woman’) og Ryan Reynolds (‘Deadpool’) i hovedrollerne.

Det annoncere Netflix i en pressemeddelelse til Flixfilm.dk.

‘Red Notice’ beskrives som værende et verdensomspændende action-eventyr, der handler om jagten på verdens mest eftersøgte kunsttyv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Optagelserne begynder i 2020 og vil ske i adskellige lande.

Det amerikanske medie Deadline skriver, at Netflix har været i budkrig med Universal Pictures i længere tid om den milliondyre film, der er blandt de største investeringer for streamingtjenesten nogensinde.

Om ‘Red Notice’ fortæller instruktør Rawson Marshall Thurber;

“Jeg er ud over begejstret for at kunne lave ‘Red Notice’ med Netflix – en virksomhed, der tror på filmskabere og deres ideer til et globalt publikum.”

LÆS OGSÅ:   "I'm back, baby!" Arnold Schwarzenegger giver den gas i ny actionserie på Netflix

Skuespiller Dwayne Johnson tilføjer;

“Jeg beundrer Netflix’ ambition om at blive et af de største filmstudier i verden. Deres originale indhold har fået stor anerkendelse og de har en uhæmmet entusiasme for ‘Red Notice’.

“Rawson Thurber har lavet et dynamisk manuskript, som jeg og mine medstjerner og partnere-in-heist Gal Gadot og Ryan Reynolds ikke kan vente med at optage,” lyder det fra muskelbundtet.

Det er første gang, at Dwayne Johnson og Gal Gadot kaster sig over filmprojekter med Netflix, mens Ryan Reynolds netop har afsluttet optagelserne af hans første Netflix-film; ‘6 Underground’, der er instrueret af ‘Tranformers’-instruktøren Michael Bay.

Det forventes, at ‘Red Notice’ får premiere på Netflix i 2021.1 kommentar til Dwayne Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot i ny action-thriller fra Netflix

  1. Anders - kl. 22:43, 09-07-2019:

    Lyder meget nice med Scorpion King, Wonder Woman og Deadpool i samme film 🙂

Skriv kommentar