Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Dwayne ‘The Rock’ Johnson kaster sig ud i nyt filmeventyr med Netflix

Dwayne ‘The Rock’ Johnson kaster sig ud i nyt filmeventyr med Netflix

10/10/2018 | Flixfilm

Netflix har snuppet rettighederne til den nye spillefilm ‘John Henry and The Statesmen’, der instrueres af Jake Kasdan (‘Jumanji: Welcome to the Jungle’) med muskelbundtet Dwayne Johnson i hovedrollen.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse, mens Dwayne Johnson selv offentliggjorde det på Twitter med en video, som kan ses nederst i artiklen.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson har rollen som John Henry, som meget muligt ikke er så kendt i Danmark, men i USA betegens John Henry som værende en national helt og der er skrevet og fortalt mange historier om hans bedrifter. Selv musikere som Bruce Springsteen, Van Morrison og Johnny Cash har sunget om John Henry.

Mange filmselskaber har øjensynligt været interesseret i ‘John Henry and The Statesmen’ da det amerikanske medie Deadline rapporterer, at filmen har været igennem en budkrig inden den landede hos streamingtjenesten Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen ‘John Henry and The Statesmen’ er skrevet af Tom Wheeler (‘The Lego Ninjago Movie’), mens den produceres af Melvin Mar (‘Jumanji: Welcome to the Jungle’), Wendy Jacobson (‘San Andreas’) og Wheeler selv.

LÆS OGSÅ   Netflix bliver billigere end Disney+

“Netflix er den perfekte partner og platform for os til at fortsætte med at underholde vores globale publikum på en ny immovativ måde,” udtaler Dwayne Johnson. Filmen har en arv af historiefortælling, der er mere relevant end nogensinde, og henvender sig til et verdensomspændende publikum uanset alder, køn, race eller geografi.

Der er ingen oplysninger om hvor ‘John Henry and The Statesmen’ lander på Netflix Danmark, men det bliver formodentlig i 2019 eller mest sandsynligt i 2020.Skriv kommentar