Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen

Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen

16/08/2021 | Flixfilm

Se Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Filmskaberne Rainer Bergomaz og Yung Sandy rejser gennem fjerntliggende regnskove for at observere den kæmpestore, sorte kaiman og den sjældne harpy.

Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen på YouTube.Se Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar