Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen

Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen

16/08/2021 | Flixfilm

Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Filmskaberne Rainer Bergomaz og Yung Sandy rejser gennem fjerntliggende regnskove for at observere den kæmpestore, sorte kaiman og den sjældne harpy.

Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen på YouTube.Se Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dybt i regnskoven: På sporet af harpyørnen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar