Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dying To Tell

Dying To Tell

17/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Dying To Tell på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Hernán Zin
Skuespillere: Hernán Zin, David Beriain, Carmen Sarmiento, Gervasio Sánchez
Spilletid: 87 min
Land: Spain
Sprog: English, Spanish, Arabic
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Filmskaberen Hernán Zin søger svar efter en ulykke i 2012, der ændrede hans liv. Han interviewer andre krigsreportere om den personlige pris, de må betale.


Se Dying To Tell på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dying To Tell (På bristepunktet) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Dying To Tell (På bristepunktet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dying To Tell herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dying To Tell (På bristepunktet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dying To Tell stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar