Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dynasty Warriors

Dynasty Warriors

01/07/2021 | Flixfilm

Se Dynasty Warriors på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Roy Hin Yeung Chow
Skuespillere: Louis Koo, Kai Wang, Ray Lui
Spilletid: 119 min
Land: Hong Kong, China, Japan
Sprog: Cantonese, Mandarin
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Krigsherrer, krigere og statsmænd kæmper om herredømmet i denne fantasy-fortælling baseret på det succesfulde computerspil og Romance of the Three Kingdoms.

Dynasty Warriors havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Dynasty Warriors på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dynasty Warriors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dynasty Warriors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dynasty Warriors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dynasty Warriors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar