Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dynasty

24/09/2022 | Flixfilm

Dynasty på Netflix

Produktionsår: 2017–2022
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Elizabeth Gillies, Rafael de la Fuente, Robert Christopher Riley
Spilletid: 42 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Carrington-familien og Colby-familien kæmper for at kontrollere deres formue – og deres børn – i denne opdaterede genindspilning af den klassiske sæbeopera.

Dynasty (Dollars) (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dynasty på YouTube.Se Dynasty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Dynasty (Dollars) (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dynasty (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dynasty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dynasty (Dollars) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar