Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dynasty

23/05/2020 | Flixfilm

Se Dynasty på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Elizabeth Gillies, Rafael de la Fuente, Robert Christopher Riley, Sam Adegoke
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Carrington-familien og Colby-familien kæmper for at kontrollere deres formue – og deres børn – i denne opdaterede genindspilning af den klassiske sæbeopera.


Se Dynasty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dynasty (Dollars) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 23. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dynasty (Dollars) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Dynasty:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dynasty (Dollars) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dynasty (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar