Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Dynasty

14/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Dynasty på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Elizabeth Gillies, Rafael de la Fuente, Robert Christopher Riley, Sam Adegoke
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Carrington-familien og Colby-familien kæmper for at kontrollere deres formue – og deres børn – i denne opdaterede genindspilning af den klassiske sæbeopera.


Se Dynasty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Dynasty (Dollars) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Dynasty (Dollars) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Dynasty herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Dynasty (Dollars) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dynasty (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar