Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Dyr og mennesker

Dyr og mennesker

04/08/2021 | Flixfilm

Dyr og mennesker på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Se, hvordan Antonina og Jan Żabiński satte deres liv på spil for at redde i hundredevis af jøder ved at skjule dem i Warszawas zoologiske have under 2. verdenskrig.

Dyr og mennesker havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Dyr og mennesker på YouTube.Se Dyr og mennesker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Dyr og mennesker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Dyr og mennesker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Dyr og mennesker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Dyr og mennesker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar