Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Dyrene fra Madagascar indtager Netflix

Dyrene fra Madagascar indtager Netflix

03/11/2014 | Flixfilm

all hail king julian netflixVerdens største “party animal” indtager Netflix når streamingtjenesten har eksklusiv premiere på animationsserien All Hail King Julien fra DreamWorks Animations. De første 5 episoder får premiere på Netflix 19. december.

Kong Julien er tilbage, og han svinger rumpetten som aldrig før! I komedieserien følger man lemureren Kong Julien og hans to loyal venner Mort og Maurice, mens de tager ud på de skøreste eventyr og holder de vildeste fester sammen med de andre jungle-dyr på øen Madagascar.

Den danseglade lemur indtales af den prisvindende skuespiller Danny Jacobs, som også har stået bag stemmen i Pingvinerne fra Madagascar. Herudover medvirker talenter som Henry Winkler (Happy Days), Andy Richter (Conan, Arrested Development), Kevin Michael Richardson (Family Guy) og India de Beaufort (One Tree Hill).

All Hail King Julien kombinerer komedie og musik, som underholder både store og små. Der kommer flere afsnit af animationsserien i løbet af 2015. Hvert afsnit har i øvrigt en varighed på 22 minutter.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2023)

“Vi er glade for at have premiere på en en serie med fokus på et af ​​de mest elskede dyr fra Madagascar-filmene,” udtaler Cindy Holland, Vice President, Originalt Indhold, Netflix. “Kong Julien forstår at holde en stor fest, og vi forventer, at familier i hele verden vil elske at tilbringe de festlige perioder sammen med ham.”

Artiklen fortsætter under annoncen

DreamWorks Animation og Netflix har indgået et mangeårigt samarbejde om nye animations-serier, som vil kunne ses eksklusiv på streamingtjenesten. DreamWorks har tidligere lavet Turbo Fast og i slutningen af 2016 vil DreamWorks Animation have lavet 10 helt nye serier.

Se All Hail King Julien på Netflix Danmark fra 19. december.
Skriv kommentar